Uğur'a ziyaret

Uğur

BAŞKAN MİRZA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A.EDİP UĞURLA BİR ARAYA GELDİ.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, belediye daire müdürleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’a ziyarette bulundu. Ziyarette Büyükşehir’e bağlanan müdürlüklerin hizmet ve çalışmalarını aksamaması için gerekli olan izin ve yetkiler konusunda istiare toplantısı yapıldı.

Yapılan görüşmeyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte Belediyemizden ayrılan müdürlük ve birimlerin çalışmalarının aksamaması için gerekli olan izin ve yetkiler konusunda Sayın A. Edip Uğur’a bir araya geldiklerini söyledi.  Mirza: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın A. Edip Uğurla gerçekleştirdiğimiz toplantıda Büyükşehir’e bağlanan Su-Kanalizasyon, Ulaşım, İtfaiye, Hal Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğümüze bağlı defin İşlemleri birimimizle ilgili hizmet ve çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam etmesi için izin ve yetkiler konusunda taleplerimizi kendisine ilettik. Konuyla ilgili gerekli incelemelerin yapılmasının ardından en kısa sürede bizlere dönüş yapacaklarını belirttiler. Sağ olsunlar konuyla yakından ilgilendiler, kendiler bundan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı Dursun Mirza, yapılan görüşmenin arından üyesi olduğu Plan ve Bütçe Komisyonun toplantısında yer aldı.

 



  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli